A kannabisz növeli a szexuális étvágyat...


A kutatáshoz ötvenezer 25 és 45 év közötti amerikai nőt és férfit kérdeztek meg . A gyakori füvező nők átlagban 7,1 alkalommal szexelnek havonta, miközben a nem füvező nők csak havi hatszor. A férfiaknál is magasabb ez a szám, a füvesek körében havi 6,9 alkalommal szexel egy férfi, aki rendszeresen szív, miközben a nem szmóker férfiak csak havi 5,6 alkalommal bújnak ágyba partnerükkel. Ez azt mutatja, hogy közel 20 százalékkal többet szexelnek az absztinensekkel szemben azok, akik gyakran gyújtanak rá egy spanglira.

Ez volt az első alkalom, hogy komolyabb kutatást végeztek a fű fogyasztása és a szexuális étvágy kapcsolatáról, és nagyon úgy tűnik, hogy a tévhittel ellentétben nem válik szexuálisan tunyává, hanem még aktívabb lesz az ember, ha gyakran szív marihuánát. A vizsgálat alatt az is kiderült, hogy az eredményeket nem befolyásolta sem a kor, sem a nem, sem a társadalmi helyzet, vagy az egészségügyi állapot mássága, minden embernél általánosan hasonló eredmény jött ki. A marihuána az agy azon részét stimulálja, mely a szexuális aktivitásért felel...többek között.

Ez a tendencia akkor is megmaradt a felhasználóknál, mikor más drogokhoz is - mint alkohol, vagy kokain - nyúltak.

Dr. Eisenberg szerint az eredmény azt sugallja, hogy a marihuána pozitív összhangban van a szexuális aktivitással. A csapat úgy találta, hogy a marihuána aktív szerepet játszik a szekszuális aktivitás fenntartásában és dózistól függően befolyásolja azt.

A kutatást a The Journal of Sexual Medicine jelentette meg.

Vissza

Ezeket olvasta már?

Ópiátok vagy kannabisz?!

A fájdalomcsillapítók okozta halálesetek 25 százalékkal csökkentek azokban az USA államokban, melyek legalizálták az orvosi marihuánát...

az orvosikannabisz.com cikkje alapján

...

Nem kell illegális marihuána, ha van CBD!

Kardos Tamás, a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) projektvezetője a témával kapcsolatban arról beszélt lapunknak: az Európai Unióban több orvosi cannabis alapú készítmény is elérhető, de hazánkban jelenleg nincs törzskönyvezett gyógyászati cannabis, vagy azt tartalmazó készítmény. 

...

Havi 500 rohamról 0-ra kannabisz kivonatok használatával...

Donna, egy 39 éves nő Indianaból, hetente legalább 125 rohamon ment keresztül 9 éves kora óta. Miután 2015-ben Oregonba költözött és kipróbálta a kannabisz kivonatokat új kilátások nyíltak számára a mindennapi életben és gyakorlatilag ma már rohammentes...

...