CBN emulzió
29 750 Ft

CBN emulzió

30 ml


0/5 (0 szavazat)

120
ízesítetlen
+

< Vissza a többi termékhez
Raktáron

Termékleírás:

Amerikai termék: A kannabinoidok forradalmian új keveréke a "CBNIGHT", mely tisztán egy dologra fókuszál és csak erre az egyre - a jobb alvásra. Az American Shaman szabadalmaztatott keveréke egy újabb lépés előre a kannabinoidok kisebb összetevőinek a hasznosítása felé. A jelenleg használatos altatóknak egytől egyig mellékhatásaik is vannak. A mi CBN emulziónk használata közben semmilyen mellékhatás nem tapasztalható, csak és kizárólag jól fog aludni.

Mi is az a CBN?

Kannabinol, a CBN a THC bomlásterméke, nem a növény által előállított kannabionid. A kannabisz nyugtató hatásáért felelős, álmosságot és aluszékonyságot okoz. Hatékony görcsoldó, antibakteriális és gyulladáscsökkentő.

A CBN olaj

A CBN is tartalmazza a kannabisz azon összetevőit, amelyeket a CBD: terpének, aminosavak, esszenciális olajok(omega-3), mindent, amit a növény tartalmaz.

Hogyan segíti az alvást a CBN?

Az eddig rendelkezésre álló tapasztalatok és kísérletek azt mutatják, hogy a CBN támogatja a relaxációs folyamatokat, elősegíti a gyorsabb elalvást és a hosszabb alvásidőt.

30 perccel lefekvés előtt használja.

Kiszerelés: 30 ml, 120 mg CBN/üveg.

Napi mennyiség: 1ml egy alkalommal(ne lépje túl), nyelv alá, vagy folyadékba.

Összetevők: Víz, poliszorbát 60. Tartalmaz 2%, vagy kesebbet: o-bisabolol, terpineol, a-pinene, limonene, beta-caryofhylene, linalool, humulene, olíva olaj, közepes lácolatú triglicerid olaj, kókuszdió olajból kivonva, sorbitan monostearát, aszkorbinsav.

Izesítések: Natúr.

FIGYELMEZTETÉS: Szedésekor ne vezessen gépkocsit, gépeket! Alkohollal ne párosítsa!

 

LABOR