CBG emulzió
28 900 Ft

CBG emulzió

30 ml


0/5 (0 szavazat)

450
ízesítetlen
+

< Vissza a többi termékhez
Raktáron

Termékleírás:

Amerikai termék: Az American Shaman forradalmian új keveréke a "CBGo", mely tisztán egy dologra fókuszál és csak erre az egyre - a több energiára és a koncentrációra. Az American Shaman szabadalmaztatott keveréke egy újabb lépés előre a kannabinoidok kisebb összetevőinek a hasznosítása felé. A jelenleg használt energiaitaloknak, a kávénak egytől egyig mellékhatásaik is vannak. A mi CBG emulziónk használata közben semmilyen mellékhatás nem tapasztalható, csak és kizárólag több energiája lesz és jobban fog tudni fókuszálni.

Mi is az a CBG?

Valójában a THC, a CBD és sok más kannabinoid a CBG- ből alakulnak ki. A CBG egy nem-pszichotróp anyag, amelyre más kannabionidok „őssejtjeként” vagy „szülőjeként” gondolhatunk. A szintézis után a CBG gyorsan más kannabinoidokká alakul a növényben lezajló természetes folyamatok révén. Ez ad magyarázatot arra, hogy miért alacsony a legtöbb kannabisz fajta CBG tartalma.

A CBG emulzió

A CBG számos egészségügyi jótékony hatása miatt nagyon fontos, különösen olyan betegek számára, akik a központi idegrendszert érintő problémákkal küzdenek, beleértve a neurológiai betegségeket, a bőrbetegségeket, a krónikus fájdalmat és másokat.

Miben segít a CBG?

- Hányinger és hányás kezelése

- Stimulálja a csontképződést és a gyógyulást

- Lassítja a daganatok növekedését

- Csökkenti a gyulladást

- Hiperaktív hólyagműködés kezelése

- Pikkelysömör kezelése

- Glaukóma kezelése

- Depresszió és szorongás kezelése

- Étvágytalanság kezelése

- Neuroprotektív hatások

Kiszerelés: 30 ml, 450 mg CBG és 150 mg CBD/üveg.

Napi mennyiség: 1ml egy alkalommal(lehetőleg reggel), nyelv alá, vagy folyadékba.

Összetevők: Víz, poliszorbát 60. Tartalmaz 2%, vagy kesebbet: olíva olaj, közepes lácolatú triglicerid olaj, kókuszdió olajból kivonva, sorbitan monostearát, aszkorbinsav.

Izesítések: Natúr.

 

CBG

LABOR