CBDA + CBGA immun
29 900 Ft

CBDA + CBGA immun

30 ml


0/5 (0 szavazat)

1200
borsmenta
+

< Vissza a többi termékhez
Raktáron

Termékleírás:

Amerikai termék: A "COMPREHENSIVE IMMUNITY SUPPORT" egy különleges termék, mely átfogó megoldást nyújt az immunrendszer erősítésére. Tökéletes kivonata a törékeny és illékony CBDA és CBGA vegyületeknek.

A tüskefehérje kulcsfontosságú része az emberi sejtekbe behatoló koronavírusoknak, így megkötése és gátlása blokkolhatja azt a folyamatot, amelyet a vírus az emberek megfertőzésére használ.

A CBDA és a CBGA megakadályozzák az élő SARS-CoV-2 bejutását az emberi sejtekbe.

Ez azt jelenti, hogy a sejtbejutást gátlók, mint például a kendersavak, felhasználhatók a SARS-CoV-2 fertőzés megelőzésére és a fertőzések lerövidítésére azáltal, hogy megakadályozzák, hogy a vírusrészecskék megfertőzzék az emberi sejteket.

Ezt a két kannabinoidsavat az emberek nagyon jól tolerálják, ami azt jelenti, hogy kevés, vagy semmilyen negatív mellékhatásuk nincs. A kutatók azt állítják, hogy ezek a kannabinoid savak eddig a COVID-19 vírusellenes kezelésében potenciális eredményt mutattak.

Összetevők: 1200 mg kannabionid kivonat (CBD, CBD sav, CBG, CBG sav), 300 mcg D vitamin, 300 mg C vitamin, 90 mg cink, gyógyszerészeti minőségű víz, poliszorbát 20.

Kiszerelés: 30 ml (1200 mg CBD, CBDA + CBG, CBGA) /üveg

Adagolási táblázat

LABOR