Kannabisz olaj gyógyított meg egy rákos csecsemőt - csodababának titulálták...


A kannabisz olaj mára már bizonyítottan rákmegelőző hatású, és képes még a kifejlődő rákos sejtek ellen is felvenni a küzdelmet. Ennek ellenére a gyógyszeripar nem használja, legalábbis néhány kísérleti klinikai teszten kívül nem sok minden történik ez ügyben. Az agydaganatok kannabisszal való kezeléséről pedig hallani sem akarnak. Talán nem véletlenül... Pedig egy vaskalapos orvos, Dr. William Courtney véleménye is teljesen megváltozott, amikor látta, hogy egy 8 hónapos, agydaganattal küzdő baba szervezetével mit képes művelni a szer. A babának esélye sem lett volna, mivel az agydaganatok a legagresszívebb daganatok, ezért kemoterápiát javasoltak a szülőknek, és műtétek sorát. És még így is nagy valószínűséggel meghalt volna a baba. Igen ám, de az apa kitalálta, hogy kezeljék kannabisz olajjal a gyermeket, mert ez lehet az utolsó esélye. Az orvos vonakodva ment bele, mert nem hitte, hogy használni fog, hiszen neki is azt tanították, hogy a kannabisz olaj káros és haszontalan. "A baba cumiját kannabinoid olajjal kenték be naponta kétszer, emelve a dózist. Két hónapon belül annyira drámai volt a tumor csökkenése, hogy az onkológus is beleegyezett abba, hogy folytassák az alternatív kezelési terápiát" - nyilatkozta később. A gyógyszeripar az esetet megpróbálta természetesen a szőnyeg alá söpörni, azt állítva, hogy a gyermek a rejtélyes öngyógyulás eseteibe tartozik, vagyis nem maga a kannabisz olaj, hanem a saját szervezete gyógyította meg önmagát. Dr. Courtney elmondása szerint az a baj a gyógyszeriparral és a modern orvoslással, hogy az onkológia és a rákkezelés majdnem 50 éve semmit sem változott szinte. Ugyanazokkal a barbár, hihetetlenül mérgező eljárásokkal és szerekkel dolgoznak. Sokszor nem is a rákba, hanem a kemoterápiába halnak bele a betegek. A modern gyógyászat görcsösen ragaszkodik a szabadalmaztatott gyógyszerekhez és vegyi koktélokhoz, mivel abból óriási pénzeket tud bezsebelni, de a természetes, termeszthető alternatívák ebbe "belerondítanak". Valami azonban az elmúlt években megindulhatott, mivel egyre több országban legális a kannabisz, főleg orvosi fogyasztásra. A teljesség igénye nélkül: Ausztriában, Svájcban, Spanyolországban, Portugáliában, Belgiumban, Hollandiában, Lenyelországban, Magyarországon, Peruban vagy épp Mexikóban, Kanadában, Csehországban, Franciaországban és Izraelben is. Rengeteg kutatás és klinikai teszt igazolja a kannabisz létjogosultságát az orvostudományban. Az állatkísérletek során kétféle májrák tumorjai húzódtak vissza a kannabisz olaj hatására. Remélhetőleg az elkövetkező évek és évtizedek eldöntik a kérdést a kannabisz javára, és nem kell a jövőben ennyi embernek rákban meghalnia, és vége lehet a gyógyszeripari önkényuralomnak.

Vissza

Ezeket olvasta már?

Ópiátok vagy kannabisz?!

A fájdalomcsillapítók okozta halálesetek 25 százalékkal csökkentek azokban az USA államokban, melyek legalizálták az orvosi marihuánát...

az orvosikannabisz.com cikkje alapján

...

A kannabisz 6000 éves története...

A kannabisz orvosi felhasználásának lehetőségeire sok kultúra rájött az idő múlásával. Alkalmazták már az ókori birodalmakban is, mint például Rómában, Egyiptomban és Kínában, ami segít jobban megérteni a kannabisszal kapcsolatos legutóbbi fejleményeket a világban.

...

A kannabisz mint gyógyszer - TASZ, 2016

"A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) jogvédő szervezet egyik küldetése, hogy tudományos bizonyítékokon alapuló ismereteket terjesszen a drogokról, és az ilyen ismeretekkel összhangban álló drogpolitikáért küzdjön..."

...